Načini plaćanja:

1.Kreditne kartice:

Putem Diners kartice možete platiti u obrocima do 12 rata.
putem American Express kartice možete platiti u obrocima do 6 rata.
Plaćanje kreditnim karticama odvija se putem WS Pay payment gatewaya.

Unos i prijenos osobnih podataka

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 256-bitne enkripcije koju osigurava WSpay™ sustav za on line autorizaciju kreditnih karica. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

2. Plaćanje virmanom (općom uplatnicom ili internet bakarstvom):

 3.Pouzećem.

Odaberete li opciju plaćanja pouzećem, pošiljku ćete platiti dostavljaču prilikom preuzimanja. 

Dostava:

 Zaprimljene narudžbe šaljemo u roku od 24h ili 1 radnog dana (subote, nedjelje i praznici isključeni) ovisno o raspoloživosti proizvoda. Ukoliko vam određenu narudžbu ne možemo poslati u roku ili uopće,  o istome ćemo vas obavijestiti. Novac s vaše kreditne kartice će biti povučen tek u trenutku kada je narudžba poslana.

Za dostavu naručenih proizvoda koristimo se uslugama HP ekspres kurirske službe. Dostava će biti obavljena u roku od 48h ili 2 radna dana. (subote, nedjelje i praznici isključeni)

Zdravstvena ustanova Ljekarne Petrinec  ne preuzima odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Prije isporuke svaki artikal provjeravamo da nije oštećen. Molimo da pošiljku preuzmete pred dostavljačem kako bi izbjegli naknadne reklamacije zbog pošiljke oštećene prilikom dostave.

Za iznos narudžbe manji od 250,00 kuna , trošak dostave snosi naručitelj i ona iznosi 19,00 HRK.

Za iznos narudžbe iznad 250,00 kn dostava je besplatna. 

Vaše naručene proizvode možete podignuti i u našim poslovnicama u Zagrebu,Dubravici i Luci. Kada je pošiljka spremna za preuzimanje, obavijestit ćemo vas putem telefona ili e-maila.

Važno:  Kod naručivanja i plaćanja proizvoda pouzećem, plaća se provizija Hrvatskoj pošti. Proviziju plaća primatelj pošiljke ,te Apotekarica.eu i Ljekarne Petrinec nisu u moućnosti platiti istu za primatelja. Provizija iznosi 3.75% od ukupnog iznosa otkupnine (najmanje 8,90 kn, a najviše 80,00 kn)